Koulutukset

Tanssi-innostaminen®: perusteet (25 op)

Oletko haaveillut innostajan työstä? Tai keho- ja liikeharjoitteiden yhdistämisestä nykyiseen työhösi? Etsitkö koulutusta, jossa voit syventää omaa taiteellista tai pedagogista osaamistasi? Haluatko koulutukselta sekä käytännön oppia että vankkaa teoriataustaa?

Tanssi-innostaminen®: perusteet (25 op) on ammatillista täydennyskoulutusta, jota voit halutessasi hakea myös sisällytettäväksi tutkintoosi (tarkista soveltuvuus omasta oppilaitoksestasi). Monimuoto-opinnoissa saat yksilöllistä ohjausta, jonka avulla löydät oman kulmasi tanssiin ja opit käyttämään omia vahvuuksiasi innostajan työssä.

Tanssi-innostaminen® on tutkittuun tietoon perustuva menetelmä, jonka tarkoituksena on kestävän hyvinvoinnin lisääminen sekä yksilöissä että yhteisöissä. Tanssi-innostaja ei ainoastaan innosta tanssiin vaan myös tanssilla. Hän auttaa ihmisiä löytämään oman luontevan tapansa liikkua ja ilmaista liikkeen avulla. Kehoyhteyttä vahvistavien harjoitteiden avulla innostaja auttaa ihmisiä myös tutkimaan omaa identiteettiään ja suhdettaan ympäröivään maailmaan. Tanssi-innostaminen sopii kaikille!

Kenelle

Koulutus on suunnattu erityisesti esittävien taiteiden sekä kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille – mutta myös kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita luovista menetelmistä ammattitaitonsa täydentäjänä.

Suoritustapa

Lähiopetusta on kahdeksana viikonloppuna, yhteensä 126 tuntia. Lähiopetuksen lisäksi annetaan henkilökohtaista ohjausta. Kursseihin sisältyy myös itsenäisiä taiteellisia ja kirjallisia tehtäviä.

Kouluttaja

Raisa Foster, FT, menetelmän kehittäjä + mahdollisia vierailevia kouluttajia

Tilattavissa ryhmille

Tutustu Tanssi-innostaminen® menetelmään!

Tanssi-innostaminen® on sosiaalipedagoginen menetelmä, jonka tarkoituksena on elähdyttää sekä yksilöitä että yhteisöjä kehollisten harjoitteiden avulla. Tanssi-innostaminen soveltuu myös niille, jotka luulevat, etteivät osaa tanssia!

Kurssi sopii erityisen hyvin opetus-, kasvatus-, nuoriso-, liikunta-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille, mutta myös taiteilijoille ja kaikille muille luovista menetelmistä kiinnostuneille. Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja- tai taitoja!

Tutustumiskurssilla tanssi-innostamisen teoriaa avataan monipuolisten harjoitusten lomassa. Tanssi tapahtuu innostavassa, kannustavassa, sallivassa ja avoimessa ilmapiirissä. Osallistujia rohkaistaan ennakkoluulottomaan kokeiluun ja keskusteluun kokemuksistaan. Moniaististen, kehollisten harjoitteiden avulla vahvistetaan osallistujien luonnollista tapaa ilmaista, tutkia ja ymmärtää itseään. HUOM! Tutustumiskurssin käyminen ei oikeuta tanssi-innostamisen nimikkeen käyttöön.

Kouluttaja: FT, menetelmän kehittäjä Raisa Foster

Hinta yhteisölle (max. 20 hlöä): 1900 euroa (sis. alv. 24 %)
Sisältää opetuksen (12 h), materiaalin ja todistuksen.

Tiedustele myös erimittaisia kursseja (min. 90 minuuttia) ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä & tilaa ryhmällesi